BESTUUR

STICHTING FLAMENCOLÉ

Hola!!!
We zijn een team van drie Spanje liefhebbers. Onze passie voor de Spaanse taal en cultuur heeft ons bij elkaar gebracht en we delen graag vol enthousiasme, voornamelijk met de nieuwe jonge generaties, onze liefde voor het land d.m.v. programma’s met veel muziek en sport.

Mónica Bueno

Mónica Bueno

Founder

Hola! Als Madrileense moeder van twee kinderen van 6 en 3 jaar die tweetalig worden opgevoed, wil ik een steentje aan het Nederlandse basisonderwijs bijdragen om de voordelen van een diverse samenleving zichtbaar te maken en benutten. Mijn ervaring is dat wanneer kinderen met muziek, sport en cultuur aan de slag gaan, dit verrijkend en plezierig is. Geïnspireerd door mijn kinderen, mijn onderzoeksmaster “Flamencologie” in Barcelona en door mijn samenwerking met de gitarist Jose Luis Montón, zet ik me 200% in om leuke en aantrekkelijke programma’s voor kinderen te ontwikkelen, waarmee ze met muziek, vreemde talen, tradities en sport kunnen experimenteren en spelen.

Esther van der Linden

Esther van der Linden

Finance

Met mijn achtergrond als financial controller zorg ik voor de financiële administratie van Stichting FlamencOlé. Ik ben een echte liefhebber van het prachtige Spanje en haar taal, en alles wat daar mee te maken heeft, trekt mijn aandacht. Daarnaast ben ik moeder van twee kinderen in de basisschoolleeftijd en altijd op zoek naar leuke en leerzame activiteiten om hen aan deel te laten nemen. Genoeg redenen om het werk van de Stichting te ondersteunen!

Matthieu den Otter

Matthieu den Otter

Public relations

Ik ben een Brabander met een grote liefde voor Spanje, de Spaanse cultuur en het Spaanse klimaat. Jarenlang heb ik gewerkt als restaurantmanager van een Bosch restaurant, maar ben vorig jaar mijn eigen bedrijf in web-development gestart en hoop dit op termijn ook vanuit Spanje voort te zetten. Aangestoken door het enthousiasme van mijn Spaanse lerares Mónica, is een interesse gewekt in Spaanse dans, met name de Flamenco. In 2019 heb ik meegewerkt aan het Flamenco-kids festival als tolk voor de Nederlandse kinderen en de Spaanse specialisten. Het was een groot succes en ik hoefde niet lang na te denken over de vraag of ik me wilde aansluiten bij de stichting Flamencolé als secretaris. Erg leuk om de Nederlandse kinderen zo gedreven bezig te zien met de meestal onbekende Spaanse muziek en cultuur. In mijn vrije tijd zwem ik graag, speel klassiek piano of maak een mooie reis met mijn vriend Harro. Ook ga ik graag en regelmatig op studiereis naar Spanje om mijn Spaans te perfectioneren.

Neem contact op

Hallo en alvast bedankt voor het bericht. We reageren doorgaans binnen enkele dagen

Neem contact op

Hallo en alvast bedankt voor het bericht. We reageren doorgaans binnen enkele dagen.

Leren is genieten!