Zomervakantie, Joehoe!

8 juli | FlamencOlé

Het is zo ver, de favourite tijd van het jaar voor meeste kinderen, en eerlijk is eerlijk, ook voor ouders komt eraan. De zomer staat in de teken van reizen, kennis maken met andere landen en culturen, andere taal horen en eventueel spreken en vooral, heel veel plezier met vrienden maken. Daarom gaat Stichting FlamencOlé met de opvang Ons Kind Bureau in Rosmalen in juli 2019 een internationaal kamp organiseren dat zich richt op een Spaans-Latin Kids festival. Dit om de kinderen het rijke palet van muziek uit de verschillende Latijns-Amerikaanse landen en Spanje te laten ervaren. We werken samen met musici en professionals uit de desbetreffende landen of met professionals die ervaring hebben met de wieg van deze muziek. Denk aan Argentinië, Cuba, Venezuela en Brazilië. Zij geven een extra internationaal ingrediënt aan dit kamp. Met dit zomer kamp en festival krijgen kinderen uit verschillende centra (Groote Wielen, KC De Hoven, Wittering en Campus aan de Lanen) de gelegenheid om ‘thuis’ een avontuurlijke reis te maken en hun creativiteit door middel van culturele verkenningen te ontplooien. Benieuwd naar het programma? Check www.latinkidsfestival.nl. Ah, en niet te vergeten, mocht je na willen genieten van de choreografietjes, je kunt de clips onder lesmateriaal vinden.