Hoera, FlamencOlé is geboren!

11 maart | FlamencOlé

Heerlijk om tijd te hebben om leuke verhalen te lezen en inspiratie daaruit te halen.

Tijdens het schrijven van mijn eindopdracht aan de studie “Flamencologie”, of tewel onderzoek van flamenco en muziek, heb ik boeken en muziek gezocht voor kinderen. Zo ben ik de CD’s van Jose Luis Montón tegen gekomen. Dit was het begin van een mooie en spannende reis… Heerlijk om te dromen: Ik wil het verhaal “Flamenco Kids”, met zijn prachtige melodiën gezongen met en voor kinderen, aan de Nederlandse kinderen voorstellen”. Van droom naar werkelijkheid: een nieuw kind is geboren in de cultuurstad van het Zuiden ‘s-hertogenbosch en heet FlamencOlé. Welkom in de wereld, FlamencOlé! Voor mooie impressies, volg ons op Instagram of kijk op onze website www.flamencole.nl! We hebben veel flamenco tips en leuke nieuwtjes voor kinderen en hun papa’s en mama’s, opa’s en oma’s…Olé!